Atatürk İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı ,ailesini,vatanını,milletini seven,bağımsız iş yapabilme yeteneğine sahip, insan haklarına saygılı bir gençlik yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı ,ailesini,vatanını,milletini seven,bağımsız iş yapabilme yeteneğine sahip, insan haklarına saygılı bir gençlik yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4427612016

WEB - https://tortumataturkio.meb.k12.tr

Adres - YAVUZ SULTAN SELİM MAH. ŞEHİT ÖZCAN KARACA CAD. ATATÜRK ILK OKULU BLOK NO 49 TORTUM / ERZURUM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım SABAH 6.00 DAN İTİBAREN YARIM SAATTE BİR İL MERKEZİNE TORTUM KOOPERATİFİ MİNİBÜSLERİ SEFER YAPMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz TORTUM ilçe merkezinde olup ERZURUM iline 52 km uzaklıktadır.